En l’AMPA del IES Mundet som conscients de que els horaris de treball  de les famílies, o la distància física del centre docent al domicili de l’alumne, sovint impossibiliten que els nostres fills i filles puguin fer els dinars a casa.
Aquesta realitat ha convertit el servei de menjador escolar en una necessitat i en un element que atorga un valor afegit a l’Institut quan una família ha de decidir on escolaritzarà els seus fills.
El menjador escolar és, però, quelcom més que un espai on els alumnes satisfan les seves necessitats alimentàries. Els estudiants d’aquest servei es troben en una etapa vital –la adolescència- on s’ha de garantir una dieta equilibrada i adequada que n’afavoreixi el creixement; on l’assoliment d’hàbits i actituds és fonamental per al seu desenvolupament personal i on s’han d’assumir els valors de companyerisme, col·laboració, respecte i tolerància.

Així doncs, el servei que gestiona l’ AMPA  s’esforça per fomentar  dels següents principis:  la salut, els hàbits i els valors socials.

Podeu descarrega les fitxes del menjador en el següent enllaç 150512- Fitxa dades alta menjador -ESO

*Si algun alumne vol quedar-se en el menjador, s’ha de trucar el telèfon de l’AMPA, abans de les 9:00h. Els tiquets de menjador costen 8 euros. S’ha de fer l’ingrès al compte de menjador (el número esta en la pestanya CONTACTE).

DSCF2548 DSCF2550 (Copy) DSCF2551 (Copy) DSCF2555 (Copy)

DSCF2557 (Copy) DSCF2558 (Copy)

 

 

2 thoughts on “INFORMACIÓ MENJADOR CURS 2016-2017

  1. Bon día! La meva filla dina a l’ institut dimarts i dijous perqué fa l’ extraescolar d’ anglès. Avui ens ha dit que la semana vinent ja no hi ha servei de Menjador, però fina dimarts 13 hi ha horari normal a l’ institut. Això es així?
    Moltes gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *